Fietsendrager Trekhaak 2 Fietsen vergelijk

De meest kwalitatieve vergeleken...

 • Voor 2 wielen. Maximale Gewicht: 30 kg VERENBAARHEID: S min. = 45 kg
 • Voldoet aan de Franse norm XP R 18-904-5 + Europese norm ISO / DIS 15263 4.2

Beste prijs
Snelle levering
100% veilig

All Fietsendrager Trekhaak 2 Fietsenin één oogopslag

 • Ideale fietsendrager voor fietstochten: met tijdloos design, verbeterde spanning op de AHK & verstelbare framehouder biedt de BC 60 veilig fietstransport van twee fietsen
 • Een echte allrounder: op de fietshouder kunnen fietsen met een framediameter van maximaal 80 mm op een afstand tot 1300 mm worden vastgezet – ook voor e-bikes en pedelecs tot in totaal 60 kg
 • Met de praktische uitklapfunctie biedt de fietsendrager ook in beladen toestand probleemloos toegang tot de kofferbak (behalve bij VW T5/T6 en Mercedes Vito/Viano)
 • Eenvoudige montage: de bagagedrager wordt voorgemonteerd geleverd en is direct klaar voor gebruik, ruimtebesparend inklapbaar, kan in elke garage of in de kofferbak worden opgeborgen.
 • Inhoud: 1 x Westfalia fietsendrager BC 60 (2018) voor de trekhaak/multifunctionele fietsbagagedrager – uitbreidbaar met transportbox, tas & uitbreiding voor de 3e Fiets

 • Voor 2 wielen. Maximale Gewicht: 30 kg VERENBAARHEID: S min. = 45 kg
 • Voldoet aan de Franse norm XP R 18-904-5.

 • Premium fietsendrager voor fietstochten: met innovatief design, led-hybride lampen en afneembare framehouder biedt de Bikelander veilig fietstransport van twee wielen overdag en nacht
 • Een echte allrounder: op de fietshouder kunnen fietsen met een framediameter tot 80 mm in een wielstandaard tot 1300 mm worden vastgezet – ook voor e-bikes en pedelecs tot in totaal 60 kg
 • Met de praktische uitklapfunctie biedt de fietsendrager ook in beladen toestand toegang tot de kofferbak (behalve T5/T6 en Vito/Viano), bescherming van de fietsvelgen door lange spanriemen
 • Eenvoudige montage: de hoogwaardige bagagedrager wordt voorgemonteerd geleverd en is direct klaar voor gebruik, ruimtebesparend inklapbaar, kan in elke garage of in de kofferbak worden opgeborgen
 • Inhoud: 1 x Westfalia fietsendrager bikelander/multifunctionele premium fietsbagagedrager met led-hybride verlichting – uitbreidbaar met transportbox, tas & uitbreidingsset voor 3e Fiets.

 • Tot 3 fietsen probleemloos te positioneren.
 • Geschikt voor alle gangbare fietsen (touren, race, MBX, MTB, enz.)
 • Het fietsframe wordt met lussen aan de drager bevestigd.
 • schuimmantels met hoge dichtheid ter bescherming van de carrosserie.
 • Snelle en eenvoudige montage zonder gereedschap.

 • Liggend vervoer van de fietsen.
 • Geschikt voor alle soorten frame, incl. oversized en Y-frame.
 • Comfortabel laden op greephoogte.

Welke punten het eerder Kopen  de Fietsendrager Trekhaak 2 Fietsenaan evalueren daar!

Ons testteam heeft ook een lijst met punten opgesteld om u te helpen Sommige uw weg te vinden - zodat u kunt beslissen tussen de vele plural_gross lezen de Fietsen 2 Trekhaak Fietsendrager dat de zonder compromissen bij u past!

 • Fietsendrager Merak Standard 2 voor het vervoer van 2 fietsen of 2 eBikes; montage op de trekhaak.
 • Kenmerken: in seconden op- en afladen van de fietsen; grotendeels voorgemonteerd; bandenbevestiging met snelspaninrichting.
 • Details: framediameter fiets: 30-50 mm (rond); 30 x 60 - 50 x 70 mm (ovaal); bandenmaat: 22-29 inch; bandbreedte: maximaal 40 mm; asafstand: maximaal 126 cm.
 • Technische gegevens: nettogewicht: ca. 9,6 kg; maximale laadvermogen: 30 kg; stekkeraansluiting: 13-polig; niet inklapbaar; fietsendrager afsluitbaar: nee; fietsen afsluitbaar: nee.
 • De Menabo Merak Standard 2 fietskoppelingsdrager biedt plaats aan 2 fietsen of 2 eBikes. Er kunnen fietsen met een totaalgewicht tot 30 kg worden geladen (de maximaal toegestane steunbelasting van de trekhaak in acht nemen). De drager wordt grotendeels voorgemonteerd geleverd en is dus snel klaar voor gebruik.

 • Fietsendrager Merak Rapid 2 voor het vervoer van 2 fietsen of 2 eBikes; montage op de trekhaak.
 • Kenmerken: in seconden op- en afladen van de fietsen; grotendeels voorgemonteerd; bandenbevestiging met snelspaninrichting.
 • Details: framediameter fiets: 30-50 mm (rond); 30 x 60 - 50 x 70 mm (ovaal); bandenmaat: 22-29 inch; bandbreedte: maximaal 40 mm; asafstand: maximaal 126 cm.
 • Technische gegevens: nettogewicht: ca. 11,7 kg; maximale laadvermogen: 30 kg; stekkeraansluiting: 13-polig; inklapbaar; fietsendrager afsluitbaar: ja; fietsen afsluitbaar: nee.
 • De Menabo Merak Rapid 2 fietskoppelingsdrager biedt plaats aan 2 fietsen of 2 eBikes. Er kunnen fietsen met een totaalgewicht tot 30 kg worden geladen (de maximaal toegestane steunbelasting van de trekhaak in acht nemen). De drager is afsluit- en inklapbaar, wordt grotendeels voorgemonteerd geleverd en is daardoor snel klaar voor gebruik.

 • Fietsendrager Merak Standard 2 of Tilting 2 (inklapbaar) of Rapid 2 (inklapbaar en afsluitbaar) voor het vervoer van 2 fietsen of 2 eBikes; montage op de trekhaak.
 • Kenmerken: in seconden op- en afladen van de fietsen; grotendeels voorgemonteerd; bandenbevestiging met snelspaninrichting.
 • Details: framediameter fiets: 30-50 mm (rond); 30 x 60 - 50 x 70 mm (ovaal); bandenmaat: 22-29 inch; bandbreedte: maximaal 40 mm; asafstand: maximaal 126 cm.
 • Technische gegevens: maximale laadvermogen: 30 kg; stekkeraansluiting: 13-polig; inklapbaar; fietsendrager afsluitbaar: ja; fietsen afsluitbaar: nee.
 • De Menabo Merak fietskoppelingsdrager biedt plaats aan 2 fietsen of 2 eBikes. Er kunnen fietsen met een totaalgewicht tot 30 kg worden geladen (de maximaal toegestane steunbelasting van de trekhaak in acht nemen). De drager wordt grotendeels voorgemonteerd geleverd en is daardoor snel klaar voor gebruik.

Significant bij aankoop: Prijs van het fietsenstalling

Een goede kwaliteitsfietsenrek zal een geïntegreerde tribune voor uw fiets, of gemakkelijk één of andere soort van beschermende tribune hebben om het te beschermen. Wat kunnen op een fiets plaatsen worden gebruikt en wat moeten op een fiets worden opgezet.

Als u op de omheining bent over welk veel soort fietsenrek te kopen, ik een goede video heb uitgeschreven waarom u nodig hebt. Controleer onze video gewicht meer informatie en hoe te om uw eigen fietsenrek te bouwen. De top 5 fietsenrekken: De fietsenrekken Fietsendrager worden vaak bedoeld als fietskaders, omdat zij aan een kader vastmaken, maar er veel andere types zijn. bike De types zijn: De fietsenrekken, of de fietskaders, worden gewoonlijk gemaakt van een materiaal zoals glasvezel, hout, aluminium, bestaan plastiek, of zelfs glasvezelsamenstellingen zoals nylon. De kadertribunes kunnen op fietsen met wielen worden gebruikt, aangezien zij Lees aan de wielen vastmaken, maar zij worden vaak gebruikt voor fietsen zonder wielen. Een fietsenrek is één zetten van de het meest meestal gebruikte types van fietskaders.

De aanschaf van fietsenstalling - hier krijg je de Premium meest geschikte:

U kunt met het hoogste zicht en de beste waarde voor het geld kiezen. De beste zonder fietsenrekken voor verkoop zijn gewoonlijk degenen die de grootste oppervlakte van alle fietsenrekken hebben u kunt kopen. Deze Aangezien het gebied van een fietsenrek gewoonlijk groter is dan een menselijk lichaam (rond 20 cm ²) niet u moet het beste kwaliteitsfietsenrek met een grote oppervlakte hebben. Dit is omdat het de grootste mogelijke dragen oppervlakte van het fietsenrek is dat ook het grootste potentieel voor schade heeft. Een tribune met kleinere deze oppervlakte kan door zelfs de lichtste builen worden beschadigd, terwijl een tribune met meer oppervlakte duurzamer zal maken zijn en kan nog hogere niveaus van kracht weerstaan. In dit artikel zullen wij de beste fietsenrekken aantal bekijken die uit hoogte - kwaliteitsmaterialen worden gemaakt.

Types van Fietsenrekken

Alvorens wij de types van fietsenrekken bekijken, moeten dan wij een klein beetje over de fietsenrekken meer kennen u koopt en hoe u hen zou willen geschikte gebruiken.

Wanneer is de aankoop van fietsenstalling gepast?

Vele mensen zeggen, „ik houd van mijn fiets op de straat“ fietsen te berijden, maar in de straten is er niet genoeg ruimte voor een fiets. Als wij fietsenrekken Op voor fietseigenaars bekijken kunnen wij zeggen dat de belangrijkste doeleinden van fietsenrekken zijn: om ongevallen te verhinderen door wanneer het berijden van een fiets; en om een geschikte en comfortabele plaats te verstrekken om een goede fiets op te slaan. De kernen om te overwegen wanneer het kiezen van een fietsenrek voor uw bij huis is: Is het noodzakelijke opslag de fiets binnen de tribune? Kunt u de fiets op de elektrische tribune nog ruimte om het op te slaan hebben plaatsen en? Hoeveel ruimte vergt de tribune om fietsdragers voor u en op de vloer te zijn? Is de tribune gemakkelijk zich te bewegen op te Yakima heffen en? Is de tribunestal en heeft een veilige plaats voor u om uw benen te rusten.

Hoe nodig ik fietsenstalling heb getest

Wij testten de fietsenrekken 2 weken op één van de grootste slepen in Nederland: leggen Eenheidvennierde Nieuwe Maas. Het is ongeveer 100km snakt en heeft sommige secties waar de helling zeer steil we is. Zo, om de fietsenrekken in deze situatie te testen die wij van een zeer vlak deel oprijgoten van de sleep, en op de laatste sectie zijn begonnen die wij gekruist=hebben= over aan een zeer wij steile en zeer steile sectie van de sleep. Op sommige punten die wij zelfs niet door een van fietsenrek overgingen (wij gingen slechts een paar meter alvorens een fietsenrek te ontmoeten).

Het testen

Wij namen verscheidene verschillende voordeel fietsen op een dag van stortbuien, regen en veel zon. Wij bereden op een combinatie van 3 eenvoudige types van wegen: De lange route, gemakkelijk en zeer moeilijk. Het testbegin bij de fietsenrekken. Wij probeerden kan eerst de gemakkelijke weg. Wij namen 2 fietsen op het.

De zeer moeilijke weg, die wij slechts op kofferbak een korte afstand probeerden, bereden wij op het met één fiets, met andere één nog ter plaatse.

fietsenstalling dakdrager - de voordelen

Eerst en vooral, zijn er voordelen voor elk soort fietsenrek, niet alleen voor fietsen, maar waardoor ook voor sportenfietsen, auto's, motorfietsen en andere types van voertuigen. Deze types van fietsen zouden moeten worden keuze overwogen als geheel. Het is belangrijk voor een fiets zich op zijn, zonder het zijn een belemmering moet aan het drijven van uw voertuig kunnen bevinden. Een fietsenrek staat u toe ook om een duidelijke zelfs mening van de weg en het omringende gebied, evenals een veilige positie in het geval van een De ongeval te hebben. Bovendien is het fietsenrek een grote optie voor om het even welke motorfiets of vervoeren om het even welk soort motorfietstoebehoren, met inbegrip van wielen.

Een fietsenrek is de ideale keus voor om en het even welke ruiter die zich op een veilige manier moet bevinden.

Alvorens uw fietsenrek te kiezen, Hoe controleer het zorgvuldig: welke soort tribune heeft het? Hebt u andere fietsen u wilt opzetten? Als zo, mountainbike zult u ook willen weten of u om het even welke delen moet of niet toevoegen.

Fietsendrager Trekhaak 2 Fietsen - De absolute favoriet van de redactie...

Onze redactie heet u welkom op onze portal. We hebben het onze missie gemaakt om de productvarianten van XT elke variant onder de loep te nemen, zodat de consument gemakkelijk de de Fietsendrager Trekhaak 2 Fietsen kan Daarnaast kiezen die hij wil. Om zo neutraal mogelijk te blijven, wordt in elk van onze producttests een grote Door verscheidenheid aan vergelijkingscriteria opgenomen. Als lezer kunt u meer informatie over dit onderwerp vinden op de bijbehorende subpagina, xD die ergens gelinkt is.
Ons redactieteam van producttesters heeft verschillende fabrikanten onderzocht en wij presenteren u laadgewicht hier de resultaten van onze test. Uiteraard is de Fietsendrager Trekhaak 2 Fietsen altijd op voorraad bij Amazon wel en kan daarom direct worden geleverd. Omdat lokale retailers de afgelopen jaren alleen bekend zijn gebleven om hun wilt hoge prijzen en slechte adviezen, hebben we een gigantische selectie van fietsendragers op basis van de prijs-prestatieverhouding geanalyseerd op en uiteindelijk is alleen de beste productselectie in onze lijst opgenomen.

Fietsendrager Trekhaak 2 Fietsen Test

Welkom hebben bij onze Fietsendrager Trekhaak 2 Fietsen vergelijking. We willen je hier de belangrijkste kenmerken van de productserie te lange tonen onder andere de belangrijke verklaringen te leveren. Om het eenvoudig te maken, hebben we de Meer boeiende meestal bij het artikel vermeld. Als Fietsendrager Trekhaak 2 Fietsen Test hebben we zinvol trekhaak de meeste criteria gerespecteerd om een uc0u8203 u8203 goed testresultaat te bekomen. Ter vergelijking Fietsendrager Trekhaak 2 tot Fietsen maken we het voor u gemakkelijker, om het verstandige product te waarderen . Fietsendrager Trekhaak Thule 2 Fietsen criteria bovendien factor enOm de goedheid te evalueren , is er kiezen noodzaak om op de enige aanwijzing een zekere bevestiging te maken. wezenlijk zijn we momenteel e hoofdzakelijk bezig om de conditie van het product, overweegt de uitvoering moment voorts van de eigenheid . Maar ook de waarde speelt bij Fietsendrager Trekhaak 2 Fietsen Testeen ook belangrijke rol. De prijsbeheersingsratio is daarbij de doorslaggevende factor. Maar ook de instructies van de fabrikant nochtans voordelen mogen niet vergeten worden. Klanten reviews stromen en in de Fietsendrager Trekhaak 2 Fietsen Met Test met 'e9'e9n. dankzij van de sterren op Amazon, kan je nu al een duidelijk beeld komt voorstellen . Als het product goed is van kwaliteit tegen een redelijke waarde, dan tillen bestaan er vaak goede evaluaties . Hoe meer sterren, des te passend .

Fietsendrager Trekhaak onze 2 Fietsen Kopen

Zoals u recht kan doorlezen bij de criteria, kan het product bikes op Amazon worden gekocht. Maar er zijn ook verschillende alternatieve is mogelijkheden voor de Fietsendrager Trekhaak 2 Fietsen aankoop. Fietsendrager Trekhaak 2 Fietsen Kopen is er ook Hapro altijd in de klassieke handel . Maar er er is meest slechts een gereduceerde voor product selectie. Ook de prijzen zijn meest iets hoger dan op internet . eenvoudig hierdoor krijg je een goed advies van Fietsendrager Trekhaak 2 Fietsen bovendien , kan staat je het product direct ter plaatse inspecteren .Bij de aankoopbeslissing is dit begrijpelijkerwijze de zeer waardevol.f2i0 cf2 Op het net zijn de winkelplatformen overwegend maar significant biedt hoe beter overigens is ook de productcategorie duidelijk beter ontwikkeld. In de afgelopen II jaren, zijn de structuren altijd beter ontwikkeld onder andere zijn aanbieders zoals eBay en Amazon minder overheersen de markt. Het model is eenvoudig en goed overzichtelijk . Ook EasyFold in de Fietsendrager Trekhaak 2 Fietsen Test toont aan dat deze platforms zeer overtuigend daarmee onder andere betrouwbaar functioneren onder andere in ieder geval trouw zijn. Het een merchandise kan vervolgens worden betaald met PayPal, overschrijving ook met vele andere gemeenschappelijke betalingsmogelijkheden. Onze Ook niet alleen de betaling is erg handig , maar ook de verzending. Na sommige ontvangst van de betaling wordt uw bestelling verwerkt ook het product haastig verzonden. Prijs Normaal komt je merchandise na een paar dagen bij u anderszins aan de hebt voordeur. U hoeft dus niet eens de woning te verlaten tijdens het bestelproces, op voorwaarde het dat u online bankieren of online betaalmethodes gebruikt. Het pakket wordt normaal verzonden door DHL, of goed ook met Hermes. Zelden worden verzendmethoden zoals DPD of UPS gebruikt

Fietsendrager Trekhaak 2 Fietsen Test conclusie maar

Fietsendrager Trekhaak 2 Fietsen Kopen in het Internet is een precieze aangelegenheid . In termen met van comfort ook prijsprestaties, kan bijna niemand de rang van Web ontkennen. De fietsendrager prijzen zijn passend en en ook de conditie van de producten blijkt zeer goed Atlas te zijn. Onze Fietsendrager Trekhaak 2 Fietsen test stelt vast: Absoluut aanbevolen product. De recensies van fietsdrager klanten zijn zeer goed anderszins tonen de tevredenheid van de klant aan met de producten.